W dniach 11-31 maja 2020 administracja DS-ów przy ul. Piątkowskiej przyjmować będzie kwestionariusze z zapisami na pokoje w roku akademickim 2020/21.
Kwestionariusz dostępny jest na stronie http://www1.up.poznan.pl/akademiki/sites/default/files/wniosek_o_DS_0.pdf
Z uwagi na obecnie panującą sytuację epidemiologiczną informujemy że zapisy odbywać się będą drogą on-line. Prosimy wysyłać wypełnione dokumenty elektronicznie, odpowiednio na adresy:
Szkolenia Elsevier (nie tylko w języku polskim) są dostępne na kanale Elsevier na platformie BrightTalk:
https://www.brighttalk.com/channel/10439
W związku z przedłużającym się zawieszeniem zajęć dydaktycznych, niniejszym informuję o kolejnych etapach możliwości realizacji procesu dydaktycznego.
W związku z przedłużającym się zawieszeniem zajęć dydaktycznych, niniejszym informuję o kolejnych etapach możliwości realizacji procesu dydaktycznego.
W ramach działań Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu wspierających zwalczanie epidemii wywołanej wirusem SARS-CoV-2 oraz nawiązanej współpracy z Wojewódzką Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Poznaniu (WSSE), za pośrednictwem pracowników – wolontariuszy, nastąpiło nieodpłatne przekazanie odczynników oraz materiałów zużywalnych będących w dyspozycji Katedry Biochemii i Biotechnologii – czytamy w komunikacie prof. UPP Joanna Zeyland, Koordynatorki działań UPP wspierających zwalczanie epidemii wywołanej wirusem SARS-CoV-2.
Dnia 23 kwietnia br. odbyły się dwie pierwsze na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu obrony prac magisterskich online! Obie realizowane były w Zakładzie Fermentacji i Biosyntezy Instytutu Technologii Żywności Pochodzenia Roślinnego. Komisja Egzaminacyjna Pani Reshmy Varghese obradowała w składzie: Przewodniczący – Pan Profesor Jacek Nowak, Recenzent – Pan doktor Marcin Kidoń oraz promotor – dr M. Kuligowski. Po krótkiej prezentacji pracy odbyła się tradycyjna dyskusja połączona z serią pytań.